Шефът на Спартак Варна отрече слуховете за Томаш и ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на варненския тим посъветва ЦСКА да потърси свободен треньор.

Шефът на Спартак (Вн) Павлин Николов даде изявление пред медиите, че няма намерение да се раздели със своя мениджър Александър Томаш като му позволи да премине в ЦСКА.

Босът заяви, че „Армейците“ са сериозен отбор със сериозни ръководители и мисли, че няма да направят нищо с което той да не е съгласен. А в настоящия момент Николов не иска да разрешава на Томаш да напуска „Соколите“ и да стане старши треньор на ЦСКА. Бизнесменът даде своя съвет към ръководството от Борисовата градина да потърсят свободен специалист.

„ЦСКА е сериозен тим с опитни и доказали се ръководители. Убеден съм, че най-доброто за тях предстои. Ако предприемат действия, първо трябва да го обсъдят с мен, а аз няма да им позволя да вземат Александър Томаш. Той е начело на нашия клуб и така ще бъде и в близко бъдеще. Има много свободни треньори и нека ЦСКА се насочи към алтернативен вариант. В Спартак Варна не се продаваме. Категорично съм против тази практика – в 7мия кръг да ни искат мениджъра.

Александър няма да ходи нито преди, нито след „Вечното дерби“. Всеки може да разпространява всякакви слухове, но това е положението в настоящия момент.