Шиърър: Марсиал има само 4 гола, но не изглежда отчаян да бележи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Само в един сезон има повече от 20 гола и то не само в лигата, а във всички турнири"

Манчестър Юнайтед се представя на високо ниво във Висшата лига през този сезон, като във временното класиране „червените дяволи“ заемат второто място с 49 точки. Отборът на Оле Гунар Солскяер обаче е най-резултатният тим от старта на кампанията със своите 53 гола.

Атаката на Юнайтед се справя много добре, което се видя ясно и в мача срещу Саутхемптън преди две седмици, вкарвайки 9 безответни гола на Саутхемптън.

Въпреки това критики не липсват, а последно такива отправи легендата Алан Шийрър към нападателя Антони Марсиал.

“Само четири гола този сезон от него, движението му също не е на ниво. Той определено не изглежда отчаян да бележи. Когато го гледаш, виждаш, че прекарва много време на крилото, а не е в наказателното поле, където ти е необходим, за да задържа топката, да фокусира вниманието към себе си. Нито веднъж той не бе там, където трябва, за да вкара. Сякаш за него не е толкова важно да вкарва голове. Само в един сезон има повече от 20 гола и то не само в лигата, а във всички турнири. Когато погледнете статистиката, Манчестър Юнайтед има 53 гола, а той само четири, определено това не е достатъчно,” споделя Шийрър пред Sky Sports, където в момента изпълнява ролята на анализатор.