Шимунджа доволен от представянето срещу Шахтьор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Словенският специалист се изказа ласкаво по адрес на своите играчи след ремито с украинците.

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, говори след последната контролна среща на “орлите” от зимния подготвителен лагер в турския курорт Белек.

“Зелените” загряха за старта на първенството с равенството 2:2 срещу Шахтьор Донецк.

“Играхме напълно съсредоточено в този дух, в който искам да виждам срещу силен опонент. Доволен съм от това, което показахме от първата до последната минута. Все още имаме няколко дни да работим, за да се подготвим за първия мач срещу Спартак Варна. Ще трябва да направим необходимото, за да имаме свежест. Това е най-важното, разбира се, и да запазим тази агресия и мотивация, която видях днес”, коментира Шимунджа.

“Важното е да запазваме формацията си на игрището, да работим и в двете фази. Ще подобряваме свежестта, динамиката, когато това на се случва – ще страдаме, както се случваше в някои от вторите полувремена в контролите”, продължи словенският наставник.

“Отложените контроли не ни променят много плановете. Адаптацията е нещо важно във футбола, така че трябва да се съобразяваме с условията”, добави Шимунджа.

“Трябва да попитате ръководството за трансфера на Каули Оливейра. За входящите трансфери отново е решение на целия клуб – когато има нещо ще го научите”, каза още треньорът на Лудогорец.