Шимунджа: “Искаме да печелим с повече”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Орлите похвали Иван Йорданов

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана разочарован от минималното изражение на победата на неговия тим на Жалгири (Вилнюс) в първата среща от плейофа на Лига Европа.

“Когато е възможно, искаме да печелим с повече,” заяви наставникът на Орлите. “Днес като погледна мача отстрани мисля, че 1:0 не е това, което очаквахме. Особено след силното първо полувреме, но това е футболът. Все пак имаме предимство преди реванша в Литва.

“Не правихме това, което искахме да правим. Не искахме толкова често да вкарвам топката в центъра. Не бях толкова доволен от втората част. Кирил Десподов ще пропусне реванша заради наказание. Ако един футболист е разочарован от своите отигравания, значи е  достатъчно мотивиран да иска да се представя добре.

“Знаете какво представлява изкуственият терен, трябва да се адаптираме. В тези мачове всеки отбор иска да побеждава. Трябва да подходим много умно. Трябва да се подготвим по най-добрия начин за следващия мач.

“Ако Иван Йорданов работи здраво и продължава да тренира както сега, ще има много възможност. Той имаше тежка контузия, но през подготовката той ми показа, че е готов и днес показа силна игра.”