Добави коментар
Наставникът на Орлите похвали Иван Йорданов

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана разочарован от минималното изражение на победата на неговия тим на Жалгири (Вилнюс) в първата среща от плейофа на Лига Европа.

„Когато е възможно, искаме да печелим с повече,“ заяви наставникът на Орлите. „Днес като погледна мача отстрани мисля, че 1:0 не е това, което очаквахме. Особено след силното първо полувреме, но това е футболът. Все пак имаме предимство преди реванша в Литва.

„Не правихме това, което искахме да правим. Не искахме толкова често да вкарвам топката в центъра. Не бях толкова доволен от втората част. Кирил Десподов ще пропусне реванша заради наказание. Ако един футболист е разочарован от своите отигравания, значи е  достатъчно мотивиран да иска да се представя добре.

„Знаете какво представлява изкуственият терен, трябва да се адаптираме. В тези мачове всеки отбор иска да побеждава. Трябва да подходим много умно. Трябва да се подготвим по най-добрия начин за следващия мач.

„Ако Иван Йорданов работи здраво и продължава да тренира както сега, ще има много възможност. Той имаше тежка контузия, но през подготовката той ми показа, че е готов и днес показа силна игра.“

Добави коментар
Гласувай:
3.3/5 - 18 гласували