Шимунджа: Надяваме се с нашите качества да надиграем Динамо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Първият мач не решава нищо, но може да бъде от полза", заяви Шимунджа преди сблъсъка с Динамо Загреб

На Лудогорец предстои тежко изпитание по пътя към плейофите в Шампионска лига. Отборът се изправя срещу един от грандовете на балканите – Динамо Загреб. Старши треньорът на “орлите” Анте Шимунджа говори на пресконференция преди първата среща с Динамо, която е във вторник в Разград. Специалистът заяви, че очаква много труден мач, но се надява на успех.

„Очаквам много труден двубой. Играем у дома. Първият мач не решава нищо, но може да бъде от полза. Надявам се всички да са концентрирани и да се жертват за тима“, каза Шимунджа.

„Динамо е един от лидерите на Балканите. Също така се представят добре в Европа. Те са качествен отбор. Ние също имаме качествени играчи. Имаме уважение към тях, но се надяваме с нашите нашите качества да ги надиграем“, допълни още специалистът.

“Не съм изненадан, че Шкупи създадоха проблеми на Динамо. Те са качествен състав и искат да направят най-добро представяне. Динамо показа уважение към противника и имаха трудности и да минат напред“, допълни треньорът на “орлите”.

Шимунджа потвърди, че ще може да разчита на Якуб Пьотровски за мачовете с Динамо Загреб. Той заяви, че спряганият за трансфер Сотириу се готви с отбора и има огромно желание да играе в срещата.