Шкриняр преди Англия – Словакия: Напрежението е при англичаните
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Напрежението ще бъде върху англичаните", заяви словашкият капитан

Словакия постигна страхотен успех на Евро 2024, след като се класира за фазата на директните елиминации. В 1/8-финалите словаците ще се изправят срещу Англия на 30 юни и имат много тежка задача, за да продължат напред в турнира. Капитанът на отбора Милан Шкриняр все пак вярва в шансовете на тима срещу Англия и заяви, че напрежението ще е при съперника.

“Смятам, че те разчитат на качествата на индивидуални играчи и знаят, че имат футболисти, които имат класата да решат срещите. Точно затова мисля, че можем да им се противопоставим чрез отборна игра”, заяви бранителят на ПСЖ.

“Дори в първия им мач (успеха с 1:0 над Сърбия) те излязоха с нагласа, че трябва да постигнат резултат. Медиите и феновете са критични към тяхното представянето, така че те ще бъдат под по-голямо напрежение от нас. Това може да ни помогне”, каза още капитанът на Словакия.

Словакия спечели 4 точки в груповата фаза, записвайки една победа, едно реми и една загуба. Успехът им дойде с 1:0 срещу Белгия в първия кръг. Словакия ще се надява с подобна организирана игра както в мача с белгийците да изненада и Англия. “Трите лъва” не бяха на висота в офанзивен план по време на двубоите си от Евро 2024 до момента и предстои да видим какво ще променят за срещата със Словакия в неделя.