Шок за Левски! Боби Цонев с две много тежки контузии
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изключително неприятни новини за Левски относно състоянието на полузащитника Борислав Цонев. Юношата на “сините” получи травма по време на двубоя с Ботев Враца и прегледите са показали, че става дума не за една, а за цели две тежки контузии, които ще го извадят за дълго от игра.

Полузащитникът със скъсана връзка на коляното, а освен това е и с увреден глезен. Още в началото на двубоя той напусна на носилка, след като футболист на съперника се хвърли с главата напред в краката му. Така Борислав Цонев се присъединява към брат си Радослав в лазарета на “сините”. Той е с подобен проблем, но от предишния двубой – визитата на Ботев Пловдив.

На братя Цоневи им предстоят операции и ще отсъстват от терените минимум половин година, а е възможно да не играят до края на сезона. Двамата се завърнаха в Левски преди седмици и на “Герена” им възлагаха големи надежди. Те обаче изиграха само една среща заедно в полузащитата на “сините” при успеха с 3:0 над ЦСКА 1948.

Борислав Цонев трябва да мине на още едни прегледи и в клуба се надяват на по-добри новини, но това е малко вероятно. Почти сигурно диагнозата ще бъде потвърдена.