Шок за Левски! Боби Цонев с две много тежки контузии

Шок за Левски! Боби Цонев с две много тежки контузии 1
1 0

Изключително неприятни новини за Левски относно състоянието на полузащитника Борислав Цонев. Юношата на “сините” получи травма по време на двубоя с Ботев Враца и прегледите са показали, че става дума не за една, а за цели две тежки контузии, които ще го извадят за дълго от игра.

Полузащитникът със скъсана връзка на коляното, а освен това е и с увреден глезен. Още в началото на двубоя той напусна на носилка, след като футболист на съперника се хвърли с главата напред в краката му. Така Борислав Цонев се присъединява към брат си Радослав в лазарета на “сините”. Той е с подобен проблем, но от предишния двубой – визитата на Ботев Пловдив.

На братя Цоневи им предстоят операции и ще отсъстват от терените минимум половин година, а е възможно да не играят до края на сезона. Двамата се завърнаха в Левски преди седмици и на “Герена” им възлагаха големи надежди. Те обаче изиграха само една среща заедно в полузащитата на “сините” при успеха с 3:0 над ЦСКА 1948.

Борислав Цонев трябва да мине на още едни прегледи и в клуба се надяват на по-добри новини, но това е малко вероятно. Почти сигурно диагнозата ще бъде потвърдена.