Шон Дайш: Тук съм, за да спася Евертън от лоши случки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще впрегна всички мои усилия да ги доставя тези липсващи неща на клуба", казва Дайш

51-годишният мениджър Шон Дайш се зае с трудната задача да спаси Евертън от изпадане. Бившият треньор на Бърнли признава, че в момента не преживява най-добрите дни в треньорската си кариера, но обеща тимът от “Гудисън Парк” да остане във Висшата лига.

Преди съботния мач срещу Арсенал, отборът на Евертън е на предпоследното 19-о място в класирането, изправарвайки Саутхямптън по голова разлика. “Карамелите” са на 2 пункта от спасителната зона, така че серия от добри резултати ще ги издигне в класирането.

“Извън външната шумотевица, която е обяснима предвид резултатите, мога да нарека Евертън един фантастичен клуб с огромна история и много привърженици. В момента не сме във формата, която ни се иска да имаме. Ще впрегна всички мои усилия да ги доставя тези липсващи неща на клуба. Тук съм да спася отбора от лоши случки”, заяви Шон Дайш, цитиран от Ройтерс.

“Разбиващо сърцата за всички, които обичат Евертън, е да го видят на мястото, на което е. Но нямаме право да се оправдаваме с лошия старт. Искам да видя големи сърца, а не оплакващи се хора”, заяви още Дайш.

Дайш сподели преди мача с Арсенал, че не носи магия в джоба си, за да промени отбора, но успех срещу лидера може да бъде много важен за бъдещето на Евертън.