Симеоне: Феновете ни ясно заявиха, че не искат да правим шпалир
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще излезем с много ентусиазъм и ще се опитаме да спечелим у дома", каза той преди сблъсъка с Реал.

Наставникът на Атлетико Мадрид – Диего Симеоне, обяви причината защо “дюшекчиите” няма да направят шпалир на Реал Мадрид, каквато е традицията в страната.

В утрешния ден Атлетико посреща Реал Мадрид на “Уанда Метрополитано” в един от най-интересните сблъсъци от кръга в Ла Лига.

“Имаме много уважение към Реал Мадрид, който току-що спечели титлата, но още повече уважаваме нашите фенове, които са с нас всеки ден. Те ясно заявиха, че не приемат този шпалир. Поздравления за Реал Мадрид, играчите и треньорския щаб, защото свършиха страхотна работа този сезон. А Карло Анчелоти е треньор с много ясни идеи”, отчете Симеоне.

“Винаги е вълнуващо да се изправиш срещу Реал Мадрид, а сега още повече заради шампионската титла. Ще излезем с много ентусиазъм и ще се опитаме да спечелим. Предстоят ни четири финала и трябва да дадем всичко от себе си, за да постигнем целта си. Барселона, Севиля и Бетис също искат да играят в Шампионска лига и затова ще е доста тежко. А надежди за това имат още Реал Сосиедад и Виляреал”, добави треньорът на Атлетико.