Сираков иска Боби Михайлов в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият президент на Българския Футболен Съюз Борислав Михайлов може отново да се завърне във футбола. Легендарния вратар е получил покана да се присъедини към новия управителен съвет на Левски, съобщава вестник “Тема Спорт”.

Михайлов не се е появявал в публичното пространство, след като през октомври миналата година се оттегли от БФС, след расисткия по време на мача ни с националния отбор на Англия. Боби бе начело на родния футбол цели 14 години. Михайлов може да бъде много полезен, най-вече с международните контакти, които натрупа през годините. Легендарния футболист на “сините” и на националния отбор е уважавана личност по високите нива на УЕФА. Той бе член на изпълкома на футболната централа за цели два мандата. Боби е потомствен левскар, а на “Герена” е играл и баща му Бисер. В момента, своя втори престой на “Георги Аспарухов” кара синът му Николай. Капитанът на Левски Живко Миланов пък е женен за дъщерята на Боби.

Наско Сираков: За мен връщането в "Левски" е кауза!

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков даде обширна пресконференция, свързана с бъдещето на клуба, предстоящите промени и планове.📲 https://levski.bg/news/details/177739

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Mittwoch, 10. Juni 2020

Сираков има желание да изгради нов екип, с който да изведе Левски напред. Наско има желание да се обгради със специалисти и легенди на клуба. Михайлов перфектно се вписва в това описание и няма да е изненада, ако скоро се появи на “Герена”. Боби бе и една от легендите на отбора, подписала писмото към Васил Божков и Георги Попов, в което се призоваваше акциите да бъдат дадени на Наско Сираков.