Сираков иска да задържи Павел Колев в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Евентуалния нов собственик на Левски Наско Сираков ще направи всичко възможно да задържи изпълнителния директор на клуба Павел Колев. Легендарния футболист на “сините” няма да приема оставката на Колев. Сираков има надежди, че двамата могат да продължат съвместна работа по спасението на отбора, съобщава “България днес”.

Преди месец Павел Колев заяви, че ще си подаде оставката след края на извънредното положение заедно със спортния директор и целия треньорски щаб. Заради тежката обстановка в Левски, те отложиха това решение до стабилизирането на клуба.

Наско Сираков иска Павел Колев в своя екип, с който ще управлява Левски. Двамата са в много добри отношения и вече работят върху изработване на стратегия за излизане от кризата. Сираков е много впечатлен от свършеното до момента от изпълнителния директор по време на последните много тежки дни за Левски. Ако Павел Колев не остане на работа в Левски, това ще е само при изрично желание от негова страна.

Вече стана ясно, че Наско Сираков няма да дължи данък, след като Георги Попов му джироса акциите. Съпругът на Илияна Раева се е консултирал с юристи по въпроса, дали ще трябва да поене някаква финансова тежест. Те са му разяснили, че практиката при подобни футболни операции е да не се налага данък върху прехвърлянето на акциите. Такава тактика е използвана и при предишни прехвърляния на ценните книжа от последните няколко години.

"Сините" преди контролата с "Витоша" (Бистрица)Проверката ще се играе на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" на…

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Donnerstag, 28. Mai 2020