Добави коментар
"В Лудогорец се мисли единствено за спечелване на титлата", заяви Йордан Минев

Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец, който в момента работи като скаут в клуба от Разград – Йордан Минев, направи коментар преди съботното дерби между двата отбора. Данчо Минев се надява на успех на „орлите“, като също така разказа и за това, че води тренировки със Спартак Пловдив и играе за третодивизионния тим.

„Надявам се, че Лудогорец ще победи в събота, ще покаже, че е по-класният тим и заслужава да е шампион отново“, заяви Йордан Минев пред Дарик Радио.

„Със сигурност всички от Лудогорец очакват да спечелят титлата. Там за друго не се мисли. Да се надяваме, че в събота ще покажат, че заслужават. И ако победят да им е по-лесно нататък“, добави бившият футболист на „зелените“.

„В момента съм в скаутското звено на Лудогорец. Наблюдавам деца за школата. През другото време тренирам в Спартак Пловдив. Поддържам ритъм. Нямам желание да спирам с футбола изведнъж. Ходя, тренирам, играя мачове“, сподели защитникът.

Според Йордан Минев в България има много талантливи деца, но е въпрос да попаднат на правилното място, за да се развиват.

„Отборът обиграва млади таланти. Собствениците искат най-напред да направят стадиона и след това да се мисли за нещо по-голямо, влизане в „Б“ група, в „А“ група“, коментира Минев за амбициите на Спартак.

Добави коментар
Гласувай: