Скука и 0:0 в Торино между Ювентус и Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Старата госпожа" не успя да направи 3 от 3 на старта в Серия А

Ювентус и Рома не успяха да излъчат победител в мача си от 3-тия кръг на Серия „А“, като двубоят в Торино завърши без голове – 0:0.

След равностойно начало на срещата, Рома създаде първата опасна ситуация в 12-ата минута, когато Лоренцо Пелегрини стреля от границата на наказателното поле, но след рикошет топката премина на сантиметри от целта, за късмет на Ди Грегорио.

Най-доброто положение за Ювентус дойде в 42-рата минута, когато след бърза атака отляво топката стигна до Душан Влахович, но вратарят Свилар направи ключово спасяване, предотвратявайки попадение. На полувремето Тиаго Мота пусна в игра най-скъпото си лятно попълнение Коопмайнерс, заменяйки Хуан Кабал, а Франсиско Консейсао дебютира на мястото на Самуел Мбангула.

Коопмайнерс бързо показа качествата си, като в 48-ата минута изведе Влахович на добра позиция пред наказателното поле, но сърбинът не успя да завърши удара си и топката се търкулна покрай вратата. В 67-ата минута Ювентус създаде нова опасност, но ударите на Консейсао и Йълдъз бяха блокирани от защитниците на Рома.

“Вълците” бяха изключително близо до победен гол в 90-ата минута, когато Анхелиньо отправи мощен шут по земя, който премина на сантиметри от дясната греда.