Славчев: Припомням си гола срещу ЦСКА с умиление
Добави коментар
"Съдбата изправя хората със силен характер пред трудности, така че нямам никакво съжаление, че дойдох в Левски"

Футболистът на Левски Симеон Славчев заяви в предаването “Домът на футбола” на Диема Спорт, че единственият радостен момент със синия екип до момента е голът му в мача с ЦСКА. Полузащитникът разкри за трудностите, през които е минал през първата си година на „Герена“, но е категоричен, че няма намерение да си тръгва.

„Много изненадващи неща се случиха и затова пропуснах по-голямата част от сезона до момента, но вече съм в добра кондиция. За 2020-а не съм имал нито един мач, в който съм готов напълно. Винаги имаше болежки и занапред не бих играл по този начин.“

„Бих искал да се наслаждавам на футбола, но резултатите не са добри и периодът не е добър за клуба като цяло. Съдбата изправя хората със силен характер пред трудности, така че нямам никакво съжаление, че дойдох в Левски. Чувствам го като собствена мисия, за да помогна на клуба и да сбъдна мечтата си. Аз искам да играя в Левски и нямам намерение да си тръгвам за момента“, споделя халфът

„Човекът с най-много потенциал в нашия отбор е Здравко Димитров. Може да стигне далеч, зависи от него. Ребин Сулака също прави впечатление със спокойствието и грамотността си“.

„Имаше момент, в който не се знаеше дали Левски ще съществува, а в съблекалнята имаше твърде много еднотипни футболисти, без да е достатъчно добре изградена трансферната стратегия. Това е нормално, след като не се знаеше дали има бъдеще клубът“.

“Единственият ми хубав момент с Левски е именно голът ми срещу ЦСКА. Припомням си моментът с умиление“, казва на финал Славчев.

Добави коментар
Гласувай: