Слот разкри дали Киеза ще играе срещу Форест
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Ливърпул даде подробности за Федерико.

Арне Слот разкри подробности около физическото състояние на Федерико Киеза и дали евентуално ще направи своя дебют за Ливърпул срещу Нотингам Форест.

Италианският полузащитник се присъедини към „Червените“ през летния трансферен прозорец в сделка, която може да струва около 12.5 милиона паунда. Киеза обаче не води нормална пред сезонна подготовка с Ювентус като не е записал двубой след елиминирането на Италия от Европейското първенство в Германия в края на юни.

По време на паузата за национални отбори, Федерико тренира с отбора на Ливърпул до 21 години. Тази пауза му даде възможност да навакса с физическата си подготовка като от вчера тренира на пълни обороти с първия състав.

Слот разкри следното за италианския халф: „Той тренира 3 или 4 пъти със своите съотборници, така че нека да видим как ще се справи в днешния ден, защото ние разполагаме с над 20 футболисти от които да избираме.“

В същото време Харви Елиът ще пропусне дълго време заради контузия в крака като се очаква да се завърне в игра в края на следващия месец.