Слот разкри контузен ли е Алисън преди мача с Уулвс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Ливърпул предостави актуална информация за вратаря.

Мениджърът на „Мърсисайдци“ Арне Слот информира медиите за статута на Алисън преди мача на неговия отбор срещу Уулвърхямптън.

Бразилският вратар пропусна последните 2 мача на своя тим заради мускулен проблем, който той получи преди техния скорошен мач срещу Милан в Шампионската лига. Алисън изигра целия мач срещу „Росонерите“ при победата на Ливърпул с 3-1 в Милано, но усложни своя проблем и след това не беше на разположение срещу Борнемут и Уест Хям.

В отсъствието на бразилския страж, Келъхър запази суха мрежа при победата на неговия отбор с 1-0 срещу Борнемут във Висшата лига и се представи отлично при разгрома с 5-1 срещу Уест Хям за Купата на Лигата. Сега обаче, той отново може да бъде изпратен на резервната скамейката, защото Слот вярва, че Алисън може да бъде готов да се завърне при визитата на неговия отбор срещу „Вълците“.

Арне добави, че бразилският вратар е провел частична тренировка със своите съотборници през изминалия ден като днес се очаква Алисън да тренира наравно с всички останали и така да бъде готов за предстоящия сблъсък във Висшата лига.