google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Алексис Санчес ще завърне след наем в Италия и ще направи успех в кариерата си в Манчестър Юнайтед, казва мениджърът на клуба Оле Гунар Солскяер.

Чилийският нападател Алексис Санчес ще се завърне в Юнайтед през лятото след сезон под наем в Интер Милано. Той напусна Олд Трафорд, като вкара пет гола в 45 мача след привличането си от Арсенал през януари 2018 година.

“Алексис ще се върне през лятото”, каза Солскяер на пресконференцията преди мача с Ман Сити от Купата на Лигата.

Санчес, който е най-високо платеният играч на Юнайтед с около 400 000 британски лири заплата на седмица, заяви, че не “съжалява, че отиде в Интер”, въпреки че има трудности да се наложи при “нерадзурите”. Контузиите затрудниха изявите му в Интер, като този сезон е играл само седем пъти за тима от Серия А и е вкарал един гол.

Междувременно, за опита на Юнайтед да привлече полузащитника на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш този месец, Солскяер заяви, че да се правят сделки през януари е трудно.

“Имаме играчи, работим усилено, за да се върнем към добрите резултати и ако има възможност да се подсилим, би било добре “, каза той.

„През зимата е труден трансферен прозорец. Това винаги е било така. Клубовете не искат да губят най-добрите си играчи. Не мога да си спомня колко добри играчи сме взели през януари. Хенрик (Ларсон) беше добър, Неманя (Видич) и Патрис (Евра) също”, сподели Солскяер.