Солскяер: От Ерлинг зависи какъв избор ще направи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той ще има фантастична кариера, винаги съм го казвал"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че следи изявите на своя сънародник Ерлинг Холанд в Борусия Дортмунд. Норвежкият специалист си припомни и времето, когато е треньор на младия нападател в Молде.

“Ерлинг ще има фантастична кариера. Винаги съм го казвал, следя изявите му. Колко време бяхме заедно – 18 месеца? Може би почти две години, бяха прекрасни времена. Той определено ще има страхотна кариера, както за Норвегия, така и на клубно ниво“, заяви Солскяер.

„Той се представя невероятно добре в Борусия Дортмунд, така че ще видим как ще се развият нещата за него. Като норвежец и човек, който е работил с него, аз, разбира се, много се радвам, че той се представя толкова добре. Ние ще направи всичко, което е по силите ни, за да станем по-добър отбор, а той ще стори всичко възможно, за да бъде още по-добър играч. Не искам да казвам нищо повече от това, че му желая всичко най-хубаво. От него зависи какъв избор ще направи”, сподели мениджърът на „червените дяволи“ пред vg.no.