Добави коментар
"Той ще има фантастична кариера, винаги съм го казвал"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че следи изявите на своя сънародник Ерлинг Холанд в Борусия Дортмунд. Норвежкият специалист си припомни и времето, когато е треньор на младия нападател в Молде.

“Ерлинг ще има фантастична кариера. Винаги съм го казвал, следя изявите му. Колко време бяхме заедно – 18 месеца? Може би почти две години, бяха прекрасни времена. Той определено ще има страхотна кариера, както за Норвегия, така и на клубно ниво“, заяви Солскяер.

„Той се представя невероятно добре в Борусия Дортмунд, така че ще видим как ще се развият нещата за него. Като норвежец и човек, който е работил с него, аз, разбира се, много се радвам, че той се представя толкова добре. Ние ще направи всичко, което е по силите ни, за да станем по-добър отбор, а той ще стори всичко възможно, за да бъде още по-добър играч. Не искам да казвам нищо повече от това, че му желая всичко най-хубаво. От него зависи какъв избор ще направи”, сподели мениджърът на „червените дяволи“ пред vg.no.

Добави коментар
Гласувай: