Добави коментар
"Ние не сме живели по време на Втората световна война, но тези рестрикции са почти толкова тежки", споделя Солскяер

Манчестър Юнайтед гостува на Кристъл Палас в сряда вечер от 22:15, а днес треньорът на тима Оле Гунар Солскяер даде традиционната си пресконференция преди срещата. Норвежкият специалист засегна говори за трудностите, които програмата през този сезон създава, като също така коментира и евентулното завръщане в игра на Кавани.

“Наслаждаваме се да бъдем близо до върха, но утре всичко ще зависи и от качеството на съперника, тактиката и стандартите, които този сезон постави. А той определено е безпощаден – четвъртък, събота, неделя. Тази година е най-странната в моят живот. Ние не сме живели по време на Втората световна война, но тези рестрикции заради коронавируса са почти толкова тежки. Показаното от играчите не ме изненадва, по-скоро съм впечатлен от начина, по който понасят цялата ситуация и този сезон с пандемията, липсата на социални контакти,” заяви норвежецът.

Солскяер насочи вниманието си към неотсъдената дузпа, за която Ман Юнайтед имаше претенции след дербито с Челси в неделя, както и проблемите с контузии на играчи.

“Всичко вече е минало и трябва да продължим напред. Поставени сме под голямо напрежение. Вече сме изцяло фокусирани върху двубоя с Кристъл Палас, като Пол Погба е аут за срещата. Той вече се чувства по-добре, но все още не тренира с основната група. Днес проведохме лека тренировка и в нея се включи Единсон Кавани. Да се надяваме, че всичко ще е наред с него и той ще пътува с тима за Лондон. Има още няколко болежки, за които ще трябва да видим преди двубоя,” обясни Солскяер.

Добави коментар
Гласувай: