google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Влизаме в решаващия момент от сезона", споделя Солскяер

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че дори в момента кампанията 2020/21 да изглежда успешна за отбора, тя ще бъде наистина такава само ако клубът спечели трофей през сезона.

“Нашето желание е всеки сезон да бъде по-добър от предходния. Ще видим в края на сезона дали сме направили стъпка напред. Все още сме в битката за трофеи. Вярно е, че загубихме на полуфинала за “Карабао Къп”, но сме 1/4-финал за ФА Къп, продължаваме в Лига Европа и сме на втора позиция във Висшата лига”, споделя Солскяер.

“На този етап изглежда, че има подобрение, но сега влизаме в решаващия момент от сезона, така че трябва да бъдем постоянни, да подобрим качеството, да изкореним някои грешки и да бъдем по-ефективни в завършващата фаза. В момента не мога да кажа какъв сезон би бил успешен. Ние обаче имаме шанса да завършим сезона по начин, по който да останем с чувството, че той е бил успешен. Имаме качества да спечелим трофеи”, заяви Солскяер на днешната си пресконференция.

Норвежецът сподели, че защитникът Ерик Байи е подновил тренировки. Пол Погба обаче все още не е възстановен и надали ще играе в следващите двубои на “червените дяволи”.