Добави коментар
Нападателят коментира предстоящия опонент в лицето на Олимпиакос, както и играта на своя отбор.

Авторът на първия гол за Лудогорец Пиерос Сотириу заяви, че успехът над Мура с 3:1 не е дошъл лесно, но характерът и опитът, с който разполага българският шампион, е бил от ключово значение за победата днес.

„Започнахме много добре и отбелязахме още в 4-ата минута. След това притежавахме топката, но не успяхме да вкараме нов гол. Създавахме шансове, в крайна сметка в една ситуация противникът успя да се възползва от недобрата ни преса. Нашият опит като отбор и характерът ни върна на пътя на победа. Успяхме да убием интригата в мача. Вероятно си помислихме, че ще бъде лесно, но Мура показа, че е доста добър тим и ни създаде проблеми”, заяви Сотириу.

„Нямахме много пространства между линиите. Бе трудно не само за мен, но и за всички мои съотборници. В крайна сметка най важното е, че успяхме да създадем шансовете, от които да се възползваме и да отбележим. Налагаше ми се да се връщам доста назад. Чувствам се добре и се надявам това да продължи така”, допълни нападателят.

„Олимпиакос е голямо име в Европа. Отиваме там и ще се опитаме да вземем добър резултат в първия мач. Първо обаче трябва да се фокусираме върху efbet Лига и ЦСКА 1948“, завърши авторът на първия гол за Лудогорец Пиеорс Сотириу.

Добави коментар
Гласувай: