Сотириу потвърди, че Лудогорец е най-добрият вариант за него
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Едва ли в Кипър има отбор, който да ми предложи това, което ще ми дава българският шампион"

Въпрос на време е Лудогорец да обяви официално трансфера на Пиерос Сотириу, става ясно от изказване на самия кипърски нападател пред Goal.com. Сотириу разкрива, че има желание да играе извън родината си и трудно някой друг тим ще му даде това, което разградчани предлагат.

“Истината е, че имах предложение от Арис. ПАОК ме желаеха преди, това за АЕК е ново. Имах предложение и от Академия Пушкаш. Според мен този отбор ще стане шампион на Унгария през следващите години”, разкрива нападателят.

“Не подценявам кипърския футбол, нито кипърските отбори. Те са много добри и играят в Европа. Но мечтите ми се сбъдват в чужбина. Колкото съм повече зад граница, толкова повече научавам и се подобрявам. Определено ще се върна в Кипър някога. В момента искам да играя в чужбина. Можех да се върна в родината през януари, ако исках. Договорът ми с Астана е един, този с Лудогорец – съвсем различен. А едва ли в Кипър има отбор, който да ми предложи това, което ще ми дава българският шампион. А и знам, че ако сега се прибера в Кипър, едва ли някога ще напусна родината”, казва още острието.