google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бих предпочел да не се срещам италиански отбор."

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети твърди, че Милан е с предимство в предстоящата среща от четвъртфиналната фаза в Шампионската лига и добави, че само хора, които не разбират от футбол, могат да твърдят, че жребият е добър за Наполи.

“Беше много сложно срещу Айнтрахт Франкфурт, когато всички казват, че мачът е решен след победата ни в първия мач, това създава напрежение. Град като Неапол с фенове като нашите заслужават повече, а не само резултата от последния мач”, коментира Спалети пред “Kiss Kiss Napoli”.

Като се има предвид, че “партенопеите” и “росонерите” ще играят един срещу друг в Серия А на 2 април, Спалети и Стефано Пиоли ще се изправят един срещу друг три пъти в рамките на 16 дни.

Спалети напомни, че Милан има богат опит в турнира и е вторият най-успешен клуб в историята му.

“Бих предпочел да не се срещам италиански отбор. Вече чух да се говори, че жребият е добър за Наполи, но само некомпетентни хора може да кажат това. Милан се чувства като у дома си в Шампионската лига, спечелиха трофея седем пъти, отстъпвайки само на Реал Мадрид”, продължи треньорът на Наполи.

“Излишно е да казвам, че само техният директор Паоло Малдини е печелил пет пъти турнира. През последните няколко дни прочетох, че ПСЖ и други отбори като Сити се борят да извървят целия път, защото нямат европейски опит. Ако това, което пишат, е вярно, тогава трябва да кажем, че Милан е фаворит в Шампионската лига. Те отстраниха Тотнъм, които не са случаен отбор”, завърши той.