Спасов – за момчето Джо, липсата на Сираков и празните приказки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият халф на Левски разтревожен от случващото се на Герена

Бившият полузащитник на Левски от силните формации през 70-те и 80-те години на миналия век – Емил Спасов, не скри безпокойството от липсата на каквато и да е яснота за случващото се на стадион “Георги Аспарухов”.

Според екс-халфа на Сините и до днес на Герена се сипят единствени празни приказки, а отсъствието на мажоритарния собственик Наско Сираков от вчерашната пресконференция би могло да бъде възприемано като тревожен сигнал.

“Не чух почти нищо конкретно и точно!” категоричен е 65-годишният Спасов, който е шесткратен шампион на България и петкратен носител на Купата на страната с Левски. “Предимно празни приказки.

“Когато видях, че Наско Сираков го няма, се притесних много. Все пак беше обявено, че ще присъства и той. Мотивът, че интересът е предимно към англичанина, по принцип е точен, но за мен беше важно да присъства и Наско Сираков.

„Иначе по същество казаното беше доста уклончиво. Уж всичко е наред, всичко е формалност и въпрос на няколко дни. За мен обаче нищо все още не е наред.

“Журналистите зададохте доста правилни и точни въпроси, но аз не чух почти нищо категорично. Единственото, което ми дава надежда е, че наистина такива сериозни неща не стават бързо и току-така.

“Доколкото разбрах, (Джоузеф) Диксън иска да строи търговски център. А всички документи, за да получиш разрешение за такова нещо в България не се дават бързо и лесно.

“Който и да стои зад това момче, защото повече бих го определил като момче, отколкото като голям бизнесмен, не би си давал парите с лека ръка.”