Спортният директор на Тотнъм загази
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ФИФА разшири санкциите към Паратичи

Днес ФИФА взе решение санкциите, които бяха наложени на Фабио Паратичи, поради извършване на незаконни действия, докато е работел за италианския Ювентус, да бъдат валидни не само в Италия, но и в останалата част от света. До момента Паратичи нямаше право да работи във футболен отбор в Италия, но това не важеше за тимове от други страни.

“След молба на Италианската футболна асоциация, дисциплинарният комитет реши да разшири санкциите върху няколко служители в областта на футбола, така че те да важат в целия свят”, написаха от ФИФА по-рано през деня.

По непотвърдени данни, които Sky Sports представиха, Паратичи няма да може да прави трансфери за Тонъм по време на наказанието. Това означава, че той няма да може да говори по официални теми нито с представители на други футболни клубове, нито с агентите на футболистите. За сега обаче се смята, че Паратичи ще може да посещава вътрешните заседания на Тотнъм. Все още не е ясно дали италианецът ще може да участва в привличането на нов мениджър на клуба.