Спрягат Единсон Кавани за трансфер в аржентински гранд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Ман Юнайтед може да подсили Бока Хуниорс

Уругвайският национал Единсон Кавани може доста бързо да напусне Манчестър Юнайтед. 34-годишният нападател е спряган за трансфер в аржентинския гранд Бока Хуниорс, пише аржентинското издание Ole.

Вицепрезидентът на Бока – Хуан Роман Рикелме, е провел разговори с уругваеца относно евентуалното му преминаване на “Ла Бомбонера”. Аржентинската медия пише, че Кавани има желание да се завърне в Южна Америка, за да бъде по-близо до семейството му. Нападателят мечтае и един ден да спечели най-голямото футболно отличие на континента – турнирът Копа Либертадорес.

Договорът на Единсон Кавани с Ман Юнайтед е до края на сезона, но има опция за удължаването му с още един сезон, ако двете страни се споразумеят. В противен случай уругваецът ще стане свободен агент и може да премине в Бока без трансферна сума.

През този сезон Кавани е изиграл 24 мача за “червените дяволи” във всички състезания, като има на сметката си 7 попадения и се е отличил с 2 асистенции.

В неделя уругваецът почти сигурно ще бъде на терена, тъй като Ман Юнайтед посреща Нюкасъл в мач от 25-ия кръг на Висшата лига.