google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" остават на 10 точки от лидера Интер

Ювентус допусна поражение с 0:1 от Беневенто на “Алианц Стейдиъм” в среща от 28-ия кръг на италианското първенство Серия А. Единственото попадение в мача реализира Адолфо Гайч в 69-ата минута. След този срамен резултат в Торино, тимът на Андреа Пирло остана на 10 точки зад лидера Интер и може да забрави за титлата.

Преди тази среща, “старата госпожа” бе в серия от три поредни победи в първенството, отбелязвайки по три гола във всеки от двубоите.  Днес обаче Кристиано Роналдо и компания не успяха да намерят мрежата срещу един от аутсайдерите в лигата. Роналдо започна на върха на атаката заедно с Алваро Мората, който отново не се представи на висота.

Юве имаше тотален превес през първото полувреме и отправи девет удара към вратата на гостите, а пет от тях намериха очертанията на вратата. С пропуски се отличиха Роналдо и Бонучи. В 36-ата минута домакините имаха сериозни претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена след намесата на ВАР.

През второто полувреме “старата госпожа” имаше още повече ситуации за попадение. Цели 14 удара бяха отправени към вратата на гостуващия отбор, но само четири от тях бяха точни. При единствения си удар в целта Беневенто успя да отбележи чрез Адолфо Гайч в 69-ата минута.

След попадението домакините сториха всичко да изравнят резултата, но ударите на Роналдо и Данило не намериха мрежата. Така Юве допусна първо поражение в лигата от 13 февруари насам, когато отстъпи с 0:1 при визитата на Наполи.