Сребърен медалист от последната Олимпиада: Джошуа ще победи Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Боксьорът Джо Джойс, който спечели сребърен медал на Олимпиадата в Рио преди 4 години, очаква сънародникът му Антъни Джошуа да надвие Кубрат Пулев с боксови умения, а не със сила.

Джо Джойс се боксира при професионалистите и е в серия от 10 поредни победи на професионалния ринг, като трябва да се изправи срещу сънародника си Даниел Дюбоа (14-0) на 11 юли в Лондон.

“Човек никога не може да знае, все пак говорим за тежка категория, където един удар е възможно да промени всичко. Въпреки това съм убеден, че Джошуа ще се поздрави с победата срещу Кубрат Пулев. Смятам, че Ей Джей ще продължи да прави това, което му донесе успех в предишната среща и което е научил благодарение на опита си. Очаквам, че той няма да преследва нокаут, но все пак, ако му се отдаде възможност, всички сме наясно с какъв арсенал разполага той”, заяви Джойс за BoxingScene.com.

Кубрат Пулев и Джошуа трябва да се боксират помежду си 20 юни на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” за световната титла в тежка категория. Към момента индикациите са, че сблъсъкът за световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO ще бъде отложен заради пандемията Covid-19, като опциите за провеждане на двубоя са месец юли или началото на есента.