google новини лого Последвай ни
Добави коментар
И догодина се задават тежки битки за Лъвовете

Българският национален тим приключи безславно участието си в груповата фаза във второто издание на Лигата на нациите.

Лъвовете остана без победа в своята група 4 в лига В и завършиха на последното място. Това пък означаваше, че селекцията, предвождана от Георги Дерменджиев, изпада в по-долната дивизия на надпреварата.

С изиграването на последните мачове и в останалите групи, стана ясно кои са потенциалните съперници на нашия тим в следващото издание на Лигата на нациите.

Мнозина може би са очаквали, че най-после ще премерим сили с тимове, срещу които имаме сериозни шансове за победа, но и сред бъдещите ни опоненти личат имената на състави, които по-скоро ще бъдат поставени като фаворити срещу България.

Има голяма вероятност Лъвовете да попаднат в група срещу всяващите респект Турция и Словакия, както и срещу класиралия се за Евро 2000 Северна Македония.

Ето и потенциалните ни опоненти:

Фарьорски острови, Гибралтар, Люксембург, Азербайджан, Северна Македония, Грузия, Гърция, Косово, Беларус, Литва, Северна Ирландия, Словакия, Турция и някой измежду Кипър, Естония, Молдова и Казахстан, които ще играят плейофи за оставане в лига С през март догодина.