Станислав Генчев: Хубав мач, истинско Локомотивско дерби
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"По-скоро съжаляваме, липсваше ни последният пас", заяви Генчев след ремито с Локо Пловдив

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев остана доволен от двубоя с Локо Пловдив, но и съжалява за изпуснатия шанс за победата. Младият специалист заяви, че се е получил хубав мач – истинско Локомотивско дерби, като мачът в “Надежда” завърши без голове.

„Така, както се разви срешата, по-скоро съжаляваме, тъй като играхме с човек повече, но Локо Пловдив също е класен състав. До изгонването мачът беше равностоен, след това вдигнахме оборотите“, каза Генчев пред Диема Спорт след срещата.

„Най-вече последният пас липсваше, защото имаше 2-3 положения, при които можехме да изведем човек на чиста позиция, но или закъснявахме, или прибързвахме с подаването“, коментира той пропуските на своя отбор в атака.

“Вече пети мач нямаме загуба. В последните два мача вкарахме 5 гола, този мач не вкарахме, но играхме със силен отбор“, сподели Генчев. Той заяви, че неговият тим започва подготовка за следващия мач с ЦСКА 1948 в сряда.

„Хубав мач, особено второто полувреме имаше положения и пред двете врати. Истинско Локомотивско дерби“, сподели Генчев и коментира тактиката на тима : „За момента играем добре с трима централни защитници и смятаме да продължим да залагаме на този начин на игра”, каза още треньорът на столичните “железничари”.