Станислав Генчев може да смени Веско Великов начело на Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Болярите" са в сериозна криза в последните срещи във втория ни ешалон и промоцията за професионалния елит далеч не изглежда сигурна.

От управата на втородивизионния Етър Велико Търново са започнали преговори с бившия старши треньор на Лудогорец Станислав Генчев, който да смени настоящия наставник на “виолетовите” Веселин Великов, съобщава “Мач Телеграф”.

Търновци тръгнаха слабо в първенството, но впоследствие се превърнаха в най-добре играещия тим във Втора лига. Напоследък обаче “болярите” се намират в много сериозна криза и промоцията им в Първа лига далеч не изглежда сигурна на този етап.

41-годишният Генчев пък за последно бе начело на Лудогорец и спечели титлата със “зелените”, но новият треньор Анте Шимунджа не пожела младият специалист да остане в щаба му.

От Етър са отчели като сериозен плюс и факта, че Генчев е от региона (б.р. роден е в Дряново), а освен това е бил и играч, и наставник на отбора.

Младият треньор се е съгласил да поеме “виолетовите”, но при условие, че те се класират за Първа лига.

Понастоящем тимът на Етър, който е в кошмарна серия от 5 поредни загуби, заема 4-ата позиция във временното класиране, която отрежда участие на бараж.