Стефан Генов: В Разград нещата са изпипани до последния детайл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В Лудогорец няма резер­ви, няма титуляри. Който и да пуснеш, знаеш, че може да се представи по-добре от този, когото заменя"

Бившият наставник на Локомотив Пловдив и помощник в Лу­догорец Стефан Генов обяви какви са очакванията му за днешния четвъртфинал за Купата на България между разградчани и настоящия носител на трофея. 64-годишният специалист предвижда здрава битка, но не се ангажира с прогноза за краен победител.

“Чака ни много интересен двубой, ще е здрава битка. За мен фаворит мисля, че няма. Всеки има своите шансове да продължи напред. Притесни­телното в лагера на Локомо­тив е, че не се знае какво точ­но е състоянието на Димитър Илиев и колко ще може да из­държи. Дали ще вземе участие. Той е много важен за Локо в то­зи мач. Липсата му в предната среща с Берое се усети. В Лудо­горец нещата са на друго ниво. Там всичко е перфектно, орга­низацията, селекцията. Имат много класни играчи, с добър треньор. В Разград нещата са изпипани до последния детайл, но от статистиката се виж­да, че играят трудно с Локомо­тив, а и като цяло за купата. Не са я печелили от 7 години”, коментира Генов пред „Тема Спорт“.

“Локомотив няма дълга ре­зервна скамейка, нямат равно­стойни резерви. Имат 12-13 човека, а умората си казва дума­та. Мачовете се трупат. До­като в Лудогорец няма резер­ви, няма титуляри. Който и да пуснеш, знаеш, че може да се представи по-добре от този, когото заменя. Предполагам, че и двата отбора няма да ис­кат да стигнат до евентуални продължения и дузпи, но всичко е допустимо, но аз мисля, че ня­ма да се стигне до там и двубо­ят ще бъде решен в редовното време. Очаквам интересен мач. Лошото е, че двата тима се паднаха в много ранен етап и някой ще трябва да отпадне, което аз специално не исках. Ако можеше да стигнат до фи­нала, щеше да е супер”, добави специалистът и разкри, че е отказал предложения от Йордания.