Добави коментар
"Освиркването на българския химн и обидите са грозни неща, които показват кой колко акъл има в главата", каза бизнесменът.

Култовият президент на Славия – Венцеслав Стефанов, даде мнението си след двубоя между България и Северна Македония в Лигата на нациите.

Босът на „белите“ коментира поведението на публиката на македонците, а също така отново ясно заяви, че Лудогорец е основен фаворит за титлата и през настоящата кампания.

„От осем години говоря, че трябва да се залага на млади футболисти, но кой ме чуваше. Трябваше да дойде един сърбин, който показа смелост и характер, а не като разни шматки преди него. Нашите треньори не разбраха, че с костенурки не става. Ето – излизаме и играем. Освиркването на българския химн и обидите са грозни неща, които показват кой колко акъл има в главата. Казвал съм вече, че моето потекло е от Битоля, говорим за хора с еднаква кръв и вяра. Когато обаче се смеси политиката със спорта, се получава така“, заяви Стефанов пред „Спортал“.

„Случи се една голяма простотия, която, надявам се, никога няма да се случи по българските стадиони. У нас до този момент толкова простотия на футболен мач не се е изливала. В крайна сметка тяхната злоба ни помогна. А и Господ ги наказа. Мачът беше решен от две наши македончета. Но те са българи, а не от Северна Македония – единият от Симитли, другият от Кресна. Четох, че освен Десподов и Ради, си приписват и Бербатов. Накрая нищо чудно и Христо Стоичков да опитат да вземат, ха-ха. Да пожелаем успех на националния отбор на предстоящия жребий в Германия”, добави босът на Славия.

“Победата на Локомотив (София) над Лудогорец показва, че въпреки своите класни чужденци, шампионите не могат да печелят с осезаемо надмощие всеки свой мач в първенството. Все пак продължавам да си мисля, че Лудогорец няма да има сериозни проблеми и е основен фаворит за титлата през този сезон. Дали ще гласувам? Вижте, според мен е по-добре да идеш и да дадеш своя вот, отколкото да не го направиш, а само да псуваш и хленчиш след това”, каза още Венцеслав Стефанов.

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували