Стефанов: Определени съдии са зависими, днес реферът не повлия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мога да имам претенции към съдията, но той не повлия върху крайния изход на мача", заяви босът на Славият след мача със Спартак Варна

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар след ремито срещу Спартак Варна (2:2). Той обяви, че е заявил на играчите си за опасността в днешния двубой. Стефанов коментира и темата за шефа на съдиите Виктор Кашай, като изрази претенции към Ивелин Занев, който днес бе главен съдия на двубоя на стадион “Александър Шаламанов”.

„Още преди мача им казах на момчетата да внимават, защото това са най-опасните мачове. Обикновено противникът играе затворено. Двубоят е изцяло в неговото наказателното поле. Една контраатака и те връща в първи клас. Повеждат, изравняваш, пак те повеждат и отново трябва да гониш. Мога да имам претенции към съдията, но той не повлия върху крайния изход на мача. Ние сами загубихме 2 точки“, каза Стефанов.

Босът на Славия говори по нашумялата тема за президента на СК към БФС Виктор Кашай

„Аз съм си казал мнението по този въпрос. Не значи, че то е меродавно. Има определение съдии. Всички знаем, че те са зависими. По-скоро аз разчитах, че като стана шеф на съдиите ще има някаква дейност. Хората от съдийството казват, че са му казали, но той решава да бъде така, както той иска. В случая единственото нещо, поради което аз не обвинявам е, че съдията днес поемаше отговорност и отсъждаше това, което смята, че трябва. Не спираше да гледа ВАР-МАР и да получаваме най-различни отсъждания. Мога да имам претенции, но съдията не повлия върху крайния изход на срещата.”