google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Капитанът на Ливърпул – Джордан Хендерсън, бе един от най-щастливите хора снощи, след като вдигна над главата си титлата от Висшата лига. Мърсисайдци чакаха 30 години, за да бъдат отново коронясани като шампиони на Англия.

След вчерашния двубой с Челси, който бе спечелен с 5:3 от “червените”, тимът на Юрген Клоп официално получи трофея, а Хендерсън направи изказване след това.

“Тази титла бе дълго чакана. Чувството е неописуемо, момчетата го заслужават, а за щастие и семействата ни гледаха. Беше много специално да получим титлата по този начин”, започна капитанът на “червените”.

“Чувството е още по-специално, особено след миналия сезон, когато разочарованието бе трудно за преглъщане. Ние успяхме да спечелим Шампионската лига, но въпреки това бяхме наясно, че имаме недовършена работа”.

“Моята мечта от дете е да спечеля титлата във Висшата лига. Поради тази причина преминах в Ливърпул. Това бе дълъг процес, истинско пътешествие. Не се случи за една вечер. Но да приключим сезона по подобен начин бе прекрасно. Провалът в първенството през миналата година ни направи по-силни и това се видя на терена”, заяви Джордан Хендерсън.