Ще отмъкне ли ПСЖ Ериксен от Интер, сложиха оферта на масата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Пари Сен Жермен е готов да съперничи на Интер в трансферната надпревара за Кристиан Ериксен от Тотнъм.

Както вече успяхме да научим, датският полузащитник прекратява договора с Тотнъм през лятото. В медийното пространство още преди време плъзнаха слухове, че парижани са готови да предложат на датчаните договор за 5 години и заплата от 12 милиона евро на година, плюс бонуси.

Според достоверни източници, снощи оферта наистина е била представена и тя възлиза на 8,5 млн. паунда.

Каква ще бъде реакцията на Интер Милано, които също се интересуват от услугите на Ериксен, предстои да разберем. Говори се, че ако “черно-сините” не успеят да подпишат Артуро Видал, датският полузащитник на часа се превръща в основната им трансферна цел.

Договорът на Ериксен с Тотнъм свършва следващото лято и играчът е категоричен, че не желае да удължава споразумението. Затова “шпорите” са заинтересовани да продават халфа точно сега, докато текат зимните трансфери.

Снощи те са отхвърлили офертата на ПСЖ, като са поискали сумата да бъде удвоена. Според Daily Mirror, Пари Сен Жермен може и да се навие на подобна сделка, но от ръководството засега изчакват и с интерес следят разговорите между екипа на Висшата лига и Интер, докато обмислят какъв да бъде следващият им ход.