Стиви Джи: “Обичам Юрген, надявам се да остане дълго…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спечелилият шампионската титла с шотландския Рейнджърс за пореден път показа какво означава the Liverpool way

Легендарният капитан на Ливърпул Стивън Джерард демонстрира за пореден път огромната лоялност към ценностите на клуба от “Анфийлд”.

Знаменитата “осмица”, който бе част от Червените, сътворили Чудото в Истанбул, за да спечелят Шампионската лига през 2005 година, само преди няколко дни изведе Рейднджърс до първата им титла в Шотландия от 2011 година насам.

Успешното развитие на мениджърската кариера на Джерард веднага засили спекулациите за негово евентуално завръщане в Станли Парк. Той обаче отговори в характерния Liverpool way…

“Не би трябвало да говорим за това,” коментира Стиви Джи. “Имаме един от най-добрите мениджъри, начело на клуба. Обичам го, надявам се да остане още много години.

“Аз имам още работа в Рейнджърс. Не мисля, че помага да говорим за това и се надявам Юрген да остане още дълго време”, коментира Джерард.

“Ливърпул е моят клуб, бе страхотно приключение. Да, мечтая си един ден да съм мениджър на Ливърпул, но още не. А и кой би могъл да каже дали ще съм достатъчно добър? Има много треньори по света, трябва да уважаваме Юрген.”