Стоилов: Само с подкрепа и пълни трибуни можем да вървим напред
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За мен е важно моят отбор да играе на максимално ниво във всеки мач, а докъде ще ни стигнат силите е друг въпрос", каза специалистът.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори на официална пресконференция преди двубоя срещу Хебър Пазарджик на стадион “Георги Аспарухов” от 7-ия кръг на Първа лига.

Мъри бе категоричен, като заяви, че няма да призовава привържениците на “сините” да посетят стадиона, тъй като е сигурен, че те ще го сторят.

„Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите. Надявам се на добра игра утре. Във футбола нямаш време за радост или съзерцание, защото бързо идва нов мач”, започна Стоилов.

“Всички, които бяха контузени, са възстановени. Михайлов е здрав, но утре ще пази Пламен. Не преливаме от много играчи. Ако има добри оферти, ще продаваме. За момента няма оферта, която да задоволява клуба. Играчите трябва да мислят за играта си на терена”, продължи той.

“Нямам притеснение от посещаемостта на мача. Нормално е у феновете да има разочарования. Любовта надделява над болката при левскарстовото. Само с подкрепа и пълни трибуни можем да вървим напред. Не виждам смисъл да ги призовавам. Те ще посетят стадиона. Когато е най-трудно, винаги са на стадиона”, каза Мъри.

“Надявам се паузата да е помогнала на играчите да се отърсят. Те спечелиха любовта, заслужиха си я. Оттук нататък всеки мач за тях в първенството е финал. В деня след отпадането от евротурнирите се обадих на Наско Караиванов, че сме готови, когато преценят от футболния съюз и нашите съперници, на които причинихме неудобство, да решат кога да играем мачовете. Няма да имаме претенции. Това важи и за Суперкупата. Ще се съобразим изцяло с футболния съюз и съперниците за отложените мачове”.

“Отборът е загубил 1 или 2 мача за последните 8-9 месеца и може би още 1-2 без значение. Не е лесно да детронираш някого. Нужно е да играем на високо ниво всеки мач. За мен е важно моят отбор да играе на максимум ниво във всеки мач, а докъде ще ни стигнат силите е друг въпрос. Постигането на постоянство е най-трудното“, каза още Станимир Стоилов.