google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият нападател смята, че броят на грешките, допускани от съдиите и ВАР през този сезон е смущаващо голям

Оперативният директор в ЦСКА 1948 Стойчо Младенов изрази надежда, че Червените ще си тръгнат с гордо вдигнати глави след престоящия сблсъсък с Левски.

Според Екзекутора на Ливърпул, в селекцията на Сините се забелязват бели петна и това трябва да бъде използвано от състава на Любо Пенев.

„Дали сега е удачният момент да се изправим срещу Левски или не, програмата е такава, каквато трябва да я изпълним,” коментира Младенов.

“Моментното състояние на единия и на другия отбор не е от толкова голямо значение, защото този мач винаги е интерес.

“Очакванията са едни и същи за всеки един мач. Борим се за трите точки. Ще направим всичко възможно и този мач да спечелим, както спечелихме и първия. Знам, че на Герена се играе много трудно, но имаме много добър отбор, който се представя отлично до този момент и се надявам, че ще излезем с високо вдигнати глави след мача.

„Винаги, когато има мачове между отборите в челото на класирането на българския шампионат е интересно. Това са едни дербита, които са изключително интересни“, допълни оперативният директор на ЦСКА 1948.

„Тенденцията при нас е всеки един мач да се побеждава. С такъв манталитет и такова желание излизаме във всеки един мач. Не винаги се получава така, че да победим, но отборът играе офанзивен футбол, приятен за футболното око, така че всеки един привърженик може да прецени. До този момент оценката е изключително положителна за играта на нашия отбор“, продължи той.

„Бих отличил добрата колективна игра на нашия отбор и изключително отличното представяне на Чочев, който се явява като ключов състезател за нашия отбор.“

„Левски разчита на преса и една агресивност от страна на всички състезатели. Това затруднява всеки един отбор, защото не дава възможност и време на футболистите да разсъждават и да мислят за всеки следващ ход. Левски поставя всеки един отбор под напрежение с високата преса, която упражнява. Пресата има и контрапреса.

“Всеки един отбор трябва да се съобрази с тази преса, която Левски упражнява и да извлече максимума от всичко това нещо, което Левски представлява. Разбира се, има бели петна, както в селекцията, така и в поведението на отбора като цяло. Винаги има положителни и отрицателни неща, върху които трябва да отделим много добро внимание.

„Ротациите, които се провеждат в нашия отбор са изключително положителни, надявам се да са още по-положителни в остатъка от мачовете до края на шампионата.“

„Естествено, трансферният прозорец трябва да бъде използван максимално от нас, за да може да засилим конкуренцията във всяка една линия, а както знаем конкуренцията подобрява качеството.“

„Трябва да коментираме съдиите, защото има много скандални ситуации в отсъжданията, но трябва да подчиним преди всичко на играта, а не толкова на съдийството. Съдийството е от изключително важно значение и една ситуация може да реши развоя на мача.

“За съжаление от началото на шампионата до този момент в това отношение се правят изключително много грешки от съдиите и на ВАР. За това има такова брожение в момента срещу хората, които са в т.нар. кабинки за ВАР. Прекаляват в еднопосочността. Трябва да се обърне сериозно внимание и по този начин да се прекрати отношението или еднопосочността на решенията, които се взимат.”