google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на елитния Царско село Стойне Манолов заяви, че неговият тим е способен да спечели точки в предстоящото гостуване на Левски.

Двубоят от третия кръг в Първа лига ще се играе в неделя от 17.45 часа на стадион “Георги Аспарухов”

Бившият международен рефер е убеден, че Левски не е в по-добро състояние от неговия Царско село в момента.

“Смятам, че имаме нашите шансове срещу Левски,” прогнозира Манолов. “Мисля, че отборът ни ще отиде на Герена с мисълта, че може да вземе някакви точки. Имайки предвид моментното състояние на Левски имаме своите шансове.

“Победата е крайно необходима за Левски във сяко едно отношение. Ще направят всичко възможно да спечелят. Ако успеем да се противопоставим и измъкнем някоя точка ще е много добре.

“При всички положения щеше да е чудесно да имаме пълен актив от точки. Поздравявам Монтана за начина, по който играха срещу нас и стигнаха до равенство.

Манолов поясни, че Родни Антуи все още не се е завърнал в лагера на Царете, а съдбата на Уесли Ната все още не е решена, допълвайки все пак, че Левски остава фаворит за подписа му.

“Чакаме Антуи да се върне при нас,” обяви Манолов. “Други не чакаме. Отборът ни е окомпелктован. Ако Ната остане при нас няма да търсим нови играчи.

“Трансферът на Ната към Левски все още е отворен. Не е невъзможно той да не премине там. Бяхме се разбрали, че към 1 септември евентуално може да се случат нещата, ако нямаме оферта от чужбина.

“По принцип имаме разговори с Левски и параметрите са ясни. Ако всичко, което сме се договорили и няма оферта към него от друг тим е възможно той да премине там. Ната ще играе срещу Левски в неделя.

“Смятам, че ще покаже това, което може. Всичко ще се реши на терена. Имам отлични отношения с Наско Сираков и Тити Папазов, но това няма никакво значение за футболната среща. Ако можем да ги победим ще ги победим.”