Страхотна вест за Арда: Спас Делев ще бъде на линия за финала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арда ще се опита да излъже ЦСКА в спора за Купата с Делев в състава

Звездата на Арда – Спас Делев, се очаква да бъде възстановен за най-големия мач в историята на тима – финалът на Купата на България срещу ЦСКА на 19 май. Нападателят продължава да се възстановява по план от контузията си, като той не е бил на терена от полуфиналания реванш на 13 април срещу Славия в столицата, като “сините” записаха успех с 1:0 и се класираха на финала за Купата.

През пролетта Делев бе измъчван от контузия, като след успеха над „белите“ бе взето решение да не играе известно време, за да се възстанови напълно за сблъсъка за отличието. Има вероятност Делев да играе в сряда при домакинството на ЦСКА 1948, за да може да навлезе в ритъм.

Спас Делев категорично е заявил пред спортно-технически щаб, че иска на всяка цена да вземе участие във финала за Купата на България и да помогне на Арда за исторически триумф.

До финала срещу ЦСКА предстоят още две срещи за Арда – домакинство на ЦСКА 1948 и гостуване на Лудогорец, като в поне една от двете срещи Делев трябва да играе, за да се завърне към нормално игрово темпо.