google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският шампион може да се подсили с Луис Суарес през лятото

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес е пред сензационно завръщане в Ливърпул през лятото, но при условие, че една от звездите на тима Мохамед Салах си тръгне от “Анфийлд”.

Суарес си бе изградил страхотна репутация на „Анфийлд“, докато не се присъедини към Барселона през 2014 година. Той обаче не попадна в плановете на новия треньор на “блаугранас“ Роналд Куман и бе принуден да напусне „Ноу Камп“, за да се присъедини към Атлетико Мадрид. Благодарение на головете на Суарес пък тимът на Диего Симеоне е лидер в Ла Лига и върви към спечелване на титлата.

Дори и Атлетико да стане шампион, уругвайският голаджия може да не остане на “Уанда Метрополитано” и, ако Салах напусне Ливърпул, „мърсисайдци“ ще си върнат Суарес, твърди испанското издание „Fichajes“.

Луис Суарес наближава края на своята кариера, но демонстрира чудесни игри, като е вкарал19 гола в 25 мача за “дюшекчиите”.

Уругваецът беше звездната фигура в Ливърпул, след като се присъедини от Аякс през 2011 г., като за “червените” вкара общо 82 попадения в 133 мача.