Сунес с критики към Марсиал: ‘Това е неговото ниво’
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият нападател на Ман Юнайтед ще продължи кариерата си в Гърция.

Антъни Марсиал получи сериозно послание от Греъм Сунес след като подписа с АЕК Атина след като беше освободен от „Червените дяволи“.

Френският нападател се сбогува с отбора от „Олд Трафорд“ през май след като беше почти десетилетие част от клуба. Марсиал беше купен от Монако за 36 милиона паунда – рекордна трансферна сума по това време за тийнейджър – но никога не оправда трансферната си сума и кариерата му беше белязана от много контузии. Той изигра 317 мача за Манчестър Юнайтед в които вкара 90 гола. Антъни напусна след края на неговия договор и подписа като свободен агент с гръцкия тим.

Антъни вече получи посрещане като на герой в Гърция като феновете на АЕК са щастливи, че нападателят подписа 3-годишен договор с отбора.

Сунес каза следното относно неговия трансфер: „Видях през настоящия уикенд, че Марсиал е подписал с АЕК Атина в Гърция. Може би, дори само още на 28, това е неговото ниво. През 9те сезона с „Червените дяволи“, никой друг футболист не може да бъде за пример толкова, колкото Антъни какво се обърка в клуба.“

Греъм добави, че не може да повярва, че Марсиал си е тръгнал едва през изминалото лято като е трябвало да се случи преди години.