Светъл лъч – Стилиян Петров поема БФС?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от най-обичаните български футболисти – Стилиян Петров, може да бъде новият президент на БФС. Бившият капитан на България бе поканен да поеме ръководството на родния футбол след оставката на Боби Михайлов, но тогава Стенли не прие предложението. Източиници твърдят, че в момента Петров коренно е променил мнението си и е готов да застане начело на БФС.

Стенли е провел разговори на най-високо ниво за обсъждане на кандидатурата му. Запознати твърдят, че шансът Стилиян Петров да се кандидатира за президент на БФС е около 90%. Това със сигурност ще бъде добра новина за българския футбол, тъй като много хора искаха именно Стенли да поеме футболната ни централа.

Вече двама от вицепрезидентите на БФС – Атанас Фрнаджиев и Михаил Касабов, изразиха нежеланието си да наследят Борислав Михайлов. Героят от САЩ ’94 – Йордан Лечков, пък е аут от организацията. Има вероятност все пак Данчо Лечков да се кандидатира за президент на БФС, но никой не му дава шансове да спечели изборите.

Сред другите спрягани имена за нов президент на БФС са Димитър Бербатов и Емил Костадинов, но те запазват пълно мълчание по темата на този етап.