Тайсън Фюри разкри плановете си за празненство след реванша с Дионтей Уайлдър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

След като бе на върха на славата и бе постигнал всичко, Тайсън Фюри премина през тежък период на психична депресия и злоупотреба с наркотици. Въпреки това той успя да се върне на ринга и в крайна сметка да си проправи път към световната титла в бокса.

Тайсън Фюри се изправи срещу Дионтей Уайлдър през декември 2018 г. Получи се много оспорвана битка между двамата, като много хора смятаха, че Фюри е направил достатъчно, за да спечели. Двубоят обаче бе определен като равенство. В един от най-очакваните реванши в историята на бокса в тежка категория, Фюри ще се изправи срещу Уайлдър още веднъж на 22 февруари 2020 г.

Преди настъпване на двубоя, „Циганският крал“ направи някои абсурдни коментари относно подготовката си за реванша. Веднъж той каза, че “мастурбира 7 пъти на ден”, за да поддържа тестостерона си. В друго интервю, когато беше разпитан за брадичката си, Фюри сподели, че прави много „облизвания“, за да укрепи челюстта си.

Тайсън Фюри направи още едно абсурдно изказване. В интервю с Дейвид Хоукстед, Фюри разкри как изглеждат плановете му за парти след евентуална победа. Той каза, че ще отиде на кокаин парти.

„Има ли нещо по-добро от кокаина и проститутките? Взимам го за евтините 30 долара.”

През последните няколко месеца Тайсън Фюри каза някои странни неща пред медиите. Не може да определлим какви са намеренията му. Въпреки че последното му изявление е възможно да изглежда смешно за някои, Фюри спомена преди това,, че ако няма цел, която трябва да постигне, той може да се върне към стария си начин на живот.

Защо мислите, че Тайсън Фюри прави подобни изказвания? Дали той играе някаква игра с медиите или се опитва да влезе в главата на опонента си? Или е нещо друго?