google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Железния използвал урината на бебето си

Един от най-успешните боксьори в историята Майк Тайсън призна, че редовно е използвал изкуствен пенис при допинг-тестовете, за да избегне отчитането на положителна проба.

Легендарният 54-годишен боец, който в края на месеца отново ще се качи на ринга за битка с Рой Джоунс – джуниър, обаче прави уточнението, че никога не е използвал забранени субстанции.

В разговор с вицепрезидента на UFC Джеф Новицки, Железния разкрива, че просто искал да сведе до минимум риска, тъй като е ясно, че бокьорите използват различни медикаменти за възстановяване и лечение на травми.

Whizzinator-а е фалшив протезен пенис с тръба, която води до торба, пълна с предполагаема чиста урина. Именно заради честата му употреба преди години, допинг-ченгетата вече изискват спортистите да уринират пред тях.

“Беше страхотно, човече,” споделя Тайсън. “Поставих урината на бебето си в нея. Веднъж използвах урината да жена ми и тя каза да се моля да не се окаже, че е била бременна. Тогава казах, че няма да ползвам повече нейната, а тази на нашето хлапе.

“Изплаших се, че урината може да покаже, че е взета от бременна жена. Предполагам, че съм чувал за това, защото се страхувах да не се случи и на мен.

“Да, по дяволите, да, имах един кафяв изкуствен пенис. Този човек, който трябваше да ме следи се страхуваше. Не искаше да гледа.”