Тайсън смъмри децата си: “Какво разбират те, не знаят как да се бият”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Обявилият завръщането си на ринга Майк Тайсън разкри, че децата му не гледат с особено добро око на неговата екстравагантна авантюра, но побърза да допълни, че нищо в този момент не е в състояние да го разколебае.

Най-младият световен шампион в тежка категория за последно раздаваше юмруци между въжетата през 2005 година, а на 12 септември ще се изправи срещу Рой Джоунс – Джуниър в дългоочакван дуел.

„Децата ми мислят, че трябва да седна на стария си задник, но какво знаят те“, разкри Тайсън, цитиран от популярния журналист Майкъл Бенсън.

„Аз съм много уверен. Те не знаят как да се бият – нито едно от децата ми не може да ме победи в битка и затова не знаят какво говорят.“

Тайсън се подготвя изключително сериозно за боя с Джоунс, като видео-записите от тренировките му в последните седмици впечатлиха феновете на бокса.

Джуниър също не крие вълнението си от предстоящия сблъсък с Динозавъра.

„Много се радвам, че боят между мен и Тайсън ще се случи. Винаги съм готов и сега ще бъда готов. Искам всички фенове да видят този двубой и да са зад мен. Ще е епично“, коментира Рой Джоунс-младши.