Тен Хаг без коментар за бъдещето на Мейсън Грийнууд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Позовавам се изцяло на изявлението на клуба за случая с Грийнууд", заяви треньорът

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отказа да направи коментар за новината във връзка със свалените обвинения към Мейсън Грийнууд. Младият нападател на “червените дяволи” вече е свободен човек и би могъл да се завърне към тренировъчен процес, но клубът има други планове за момента. Юнайтед ще проведе вътрешно разследване и засега Грийнууд няма да бъде допуснат към тренировъчния процес на тима.

“Не мога да добавя нищо към ситуацията около него, нито процесът, който клуба ще предприеме. Позовавам се изцяло на изявлението на клуба. Работата ни е да се съсредоточим върху собственото си представяне и подготовката за двубоя с Кристъл Палас, въпреки новината за Грийнууд. Не бях доволен от представянето ни в мача с тях преди няколко седмици, когато загубихме две точки. Утре трябва да се справим по-добре, да сме по-фокусирани, защото е ясно, че трябва да победим,” заяви нидерландецът.

Тен Хаг заяви, че новото попълнение Марсел Забитцер е готов да дебютира за “червените дяволи”. Според мениджъра на Юнайтед, австрийският халф е много здрав футболист и Тен Хаг не е очаквал нищо друго от Байерн, където подготвят много добре физически футболистите.