Тен Хаг направи намек – иска нови попълнения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да инвестираш, защото в противен случай няма да имаш шанс, тъй като другите клубове ще го направят", обяви нидерландецът.

От новия сезон Манчестър Юнайтед ще играе в Шампионската лига, след като завърши в топ 4 в крайното класиране на Висшата лига.

Мениджърът на английския гранд Ерик тен Хаг обаче обяви, че за да се представи на високо ниво не само в ШЛ, а и в Премиър лийг, ръководството на клуба трябва да се задейства и на “Олд Трафорд” да акостират нови попълнения.

“Ние сме в правилна посока, но не сме там, където трябва да бъдем. Още имаме дълъг път да извървим. Има потенциал в този отбор и тези играчи. Показахме през сезона, че направихме прогрес. Това е комплимент за играчите и треньорите, защото работихме много, но трябва да направим инвестиции”, сподели Тен Хаг.

“Клубът знае, че ако искаш да играеш за Топ 4, да се бориш за трофеи в тази трудна лига – трябва да инвестираш, защото в противен случай няма да имаш шанс, защото другите клубове ще го направят”, коментира още нидерландският наставник.