Тен Хаг: Роналдо знаеше, че ще има последствия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кристиано така и не дойде при мен, за да ми каже, че иска да напусне", посочи нидерландският специалист.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пръв път коментира обстойно ситуацията с напускането на суперзвездата Кристиано Роналдо.

Както е известно, преди няколко дни бе обявена официално раздялата между португалеца и “червените дяволи”, която бе по взаимно съгласие.

До нея се стигна след скандалното интервю, което Роналдо даде. Там той заяви, че не уважава Тен Хаг и, че клубът от “Олд Трафорд” не се управлява добре.

“Исках той да остане от първия момент. През лятото проведохме един разговор, в който той ми каза “след седмица ще кажа дали искам да остана”. След това дойде и заяви “искам да остана”. Никога след това не е казвал друго. Харесвам да работя с играчи от световна класа, защото те могат да променят нещата и да постигнете целите си. Но ние така и не успяхме да се окажем на една страница. Вярно е, че не е имало трансферен прозорец, но той все пак не дойде при мен и да ми каже, че иска да напусне”, коментира Тен Хаг.

“След това, което се случи, нямаше как клубът да го приеме. Той знаеше, че ще има последствия. Не съм гледал цялото интервю, само част от него. След това дори нямаше нужда да обсъждаме с Ричард Арнолд и Джон Мърто. Беше ясно. Ако един клуб иска да е успешен, то всички, които взимат решения, трябва да гледат в една посока. Не искам повече да мисля за това, да хабя енергия, предпочитам да гледам в бъдещето”, каза още мениджърът на “червените дяволи”.